Remote upland doesn't work

tmem

New Member
YetiShare User
YetiShare Supporter
Feb 28, 2018
11
1
3
18
#1
Hi Adam
the remote upload in my site doesn't work ,
The process doesn't even started , I get this error : pending 0.00%
Below is a screenshot of the issue
 

Attachments

adam

Administrator
Staff member
Dec 5, 2009
1,657
20
38
mfscripts.com
WEBSITE
https://yetishare.com
LOCATION
UK
#2
Hi,

Have you enable background url downloading in the admin area? If yes, make sure you've setup the cron task.

Set this on your main file server only if you've set the option to run remote url downloads in the background (see site settings)
* * * * * php /path/to/your/yetishare/admin/tasks/process_remote_file_downloads.cron.php >> /dev/null 2>&1

https://support.mfscripts.com/public/kb_view/26/

Thanks,
Adam.
 

tmem

New Member
YetiShare User
YetiShare Supporter
Feb 28, 2018
11
1
3
18
#3
Hi Adam honestly I didn't get it !!
what to do with this line
path/to/your/yetishare/admin/tasks/process_remote_file_downloads.cron.php >> /dev/null 2>&1
Is this a command ??
I'm using cpanel is there an easier way to do it?
 

adam

Administrator
Staff member
Dec 5, 2009
1,657
20
38
mfscripts.com
WEBSITE
https://yetishare.com
LOCATION
UK
#4
As I mentioned above, did you enable background downloading via the admin area?
 

adam

Administrator
Staff member
Dec 5, 2009
1,657
20
38
mfscripts.com
WEBSITE
https://yetishare.com
LOCATION
UK
#6
Then you need to enable the background task. You can find the information in that link I supplied. Including how to enable it in cpanel .
 

tmem

New Member
YetiShare User
YetiShare Supporter
Feb 28, 2018
11
1
3
18
#13
حسنا سأقوم بتجربه ذلك الان
شكرا لك اخي